Станбена зграда „Божилак“ во Струмица

Станбена зграда „Божилак“ во Струмица

Кој чекаше дочека, конечно пристигна и долгоочекуваниот објект во центарот на градот на локацијата на старата автобуска станица, конечно пристигна проектот Божилак. Изградба по европски стандарди со најквалитетни материјали и искуство на фирмата на која веќе и верувате.

Проектот Божилак ќе биде најпосакуваното и најсовршеното место за живеење. Стотина станови со различни квадратури и примамливиот деловен простор нема да ве остават рамнодушни. Објектот располага со деловни простории над 60 м2.

НИЕ СМЕ ГРАДЕЖНА ФИРМА ЕДИЛХА, НЕ НУДИМЕ СОНИШТА, ПРОДАВАМЕ СИГУРНИ ДОМОВИ!

ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ И ПОВРШИНИ НА СТАНОВИТЕ

Other Projects

© 2014 amgedilxa.mk - Сите права се задржани!