Елитен затворен комплекс во нас. Бардовци

Елитен затворен комплекс во нас. Бардовци

НАСЕЛБА БАРДОВЦИ – ПРОДАВАМЕ НОВИ СТАНОВИ ВО ФАЗА НА ГРАДБА ВО ЕЛИТЕН ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС, ГОТОВИ КРАЈ НА 2014-ТА, ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ НА ГРАДБА. КОМПЛЕКСОТ Е СОСТАВЕН ОД 2 ЗГРАДИ П+2 КАТА, СЕКОЈА СО ДВА ВЛЕЗА ПО 4 СТАНА.

 ОБЈЕКТОТ Е ВО ГРАДБА:

РАСПОЛОЖЛИВИ КВАДРАТУРИ:

ПРИЗЕМЈЕ: 92,67М2 + 57,77М2 ДВОР
ПРИЗЕМЈЕ + 1ВИ КАТ: 145,5М2 + 8,69М2 ТЕРАСА + 43,46М2 ДВОР
1ВИ КАТ – 91,80M2 + 13,35М2 ТЕРАСИ
2РИ КАТ- 139,47М2 + 56,51М2 ТЕРАСИ

 

ЛОКАЦИЈА НА ОБЈЕКТОТ:

Other Projects

© 2014 amgedilxa.mk - Сите права се задржани!