НИЕ СМЕ ЕДИЛХА, НЕ НУДИМЕ СОНИШТА, ПРОДАВАМЕ СИГУРНИ ДОМОВИ!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Компанијата АМГ ЕДИЛХАкоја што е основана во 2007 година, успешна компанија на македонскиот пазар, која се бави со изведување на различни услужни дејности од областа на градежништвото, градежно занаетчиските работи, како и трговијата со опрема и материјали.

Во склоп на АМГ ЕДИЛХА, како ќерка фирма работи и  ГМ Инвест груп. Во моментов АМГ Едилха е составена од искусен тим од 45 работници (зидари, армирачи, плочкари, молери, бравари) предводени од искусни архитекти и инжинери за изведба како на своите така и на други објекти.

АМГ ЕДИЛХА се роди од потребата првата класа на материјали и квалитетната изработка да бидат со попристапни цени и достапни до сите наши потенцијални клиенти.

Постоиме за да ги оствариме желбите и потребите на нашите клиенти, кои што се и ќе останат наш врвен приоритет и се стожерот околу кој се насочува целата наша креативност и енергија.

VIP-Prooekt-banner

УСЛУГИ

ПОСЛЕДНИ ОБЈЕКТИ

 

© 2014 amgedilxa.mk - Сите права се задржани!