Артлантис (позади Универзална)

Артлантис (позади Универзална)

Погледнете ја галеријата од внатрешното уредување на зградата Артлантис која се наоѓа позади Универзална сала.

ПОВОЛНО: Се продава стан со површина од 28 м2 на приземје и деловен простор од84 м2 со цена од 1000 евра по м2 + ДДВ.

Other Projects

© 2014 amgedilxa.mk - Сите права се задржани!